Κλέων Σωτ. Καμηλάρης
(1936-2013)

Σωτήρης Θεμ. Καμηλάρης (1910-1994)

H Ιστορία μας

Η εταιρεία ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε μετρά 119 χρόνια δημιουργικού εμπορίου με αδιάλειπτη παρουσία στον χώρο. Είναι διάδοχος της ΣΩΤ. ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε που ιδρύθηκε το 1936 μετά την εξαγορά της δικαιοπαρόχου του σήματος ARISTON, εταιρείας Γ. ΚΟΚΚΩΝΗΣ -Π.ΛΥΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. MAΓΕΙΡΙΚΑ ΛΙΠΗ & ΕΛΑΙΑ. Παράγουμε τα μαγειρικά προϊόντα ARISTON στην Ελλάδα από το 1903 και εισάγουμε από το 1950 προϊόντα διατροφής και ειδών Super Market κορυφαίας ποιότητας και αξίας.

Μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που λογίζονται στην ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε το 1974 και μέχρι το 1990 η συνεργασία με την UNITED DAIRYMENT -MELCUNIE με την Ολλανδική φέτα “THE PHEASANT “με πωλήσεις 20.000 τόνων ετησίως, τα Ολλανδικά τυριά KH DE JONG S –“ VICTORIA “ από το 1977 έως το 1995, επίσης σε συνεργασία με την UNITED DAIRYMENT -MELCUNIE το γάλα YOKO και ΥΟΚΟ CHOCO με πωλήσεις 36.000 τόνων ετησίως που διακινείτο από μας από το 1974 έως το 1990.

Το 1997 δημιουργούμε την σειρά Στιλβωτικών και περιποίησης υποδημάτων EG-GU. Το 2004 αντιπροσωπεύουμε τον Οίκο Ιταλικών Τυριών GENNARO AURICCHIO SPA και την Ελβετική Βιομηχανία Αρτοσκευασμάτων ROLAND S.A.

Το 2013 αγοράζουμε τον εξοπλισμό του εργοστασίου μαργαρίνης Coral και επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή μαργαρίνης.

Το 2014 λανσάρουμε το ARISTON, BOYTYΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ σε συσκευασίες 10gr, 250gr και 500gr ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή παραγωγική διαδικασία από κρέμα γάλακτος υψηλής ποιότητας.

Το 2017 αναλαμβάνουμε την αντιπροσώπευση των κορυφαίων προϊόντων Σαρδέλες Πορτογαλίας & Ισπανίας LUCAS & CO.

Το 2018 λανσάρουμε την σειρά βουτύρων SOFT με τα προϊόντα ARISTON, SOFT βούτυρο με φυτικά έλαια ελεύθερο από λακτόζη 220gr και ARISTON, SO_SOFT βούτυρο με φυτικά έλαια ελεύθερο από λακτόζη διαιτητικό 220gr.

... και συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Melkunie Holland Magazine front page , The Netherlands, field with cows and a church

Feta Cheese «THE PHEASANT» από την Ολλανδία

Η Εταιρεία μας

Η ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε είναι βιομηχανική και εμπορική εταιρεία, παραγωγής και εισαγωγής τροφίμων και ειδών super market με έδρα τον Πειραιά.

Το πάθος μας

Παράγουμε από το 1903, αδιάληπτα στην Ελλάδα, την ναυαρχίδα των προϊόντων μας ARISTON, ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΜΕ 5% ΒΟΥΤΥΡΟ σε καταναλωτικές και επαγγελματικές συσκευασίες. Έχουμε εμπλουτίσει την γκάμα παραγωγής μας με ευρεία συλλογή φυτικών ελαίων, μαργαρινών και φρέσκων βουτύρων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, που διατίθεται σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αυστραλία και τον Καναδά.

Σήμερα μεγάλο μέρος της παραγωγικής μας δραστηριότητας αφορά Private Label παραγωγές, στις οποίες διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση. Δημιουργούμε προϊόντα αξίας για τους συνεργάτες μας, ακολουθώντας τα ίδια αυστηρά ποιοτικά πρότυπα που ακολουθούμε στις δικές μας παραγωγές. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ποιότητας food safety FSSC 22000 και αειφορίας φυτικών ελαίων RSPO.

Είμαστε δυναμικά εστιασμένοι από το 1950 στην εισαγωγή, αντιπροσώπευση-διανομή εξαιρετικών σημάτων του εξωτερικού σε τρόφιμα και μη τρόφιμα, επιλέγοντας προϊόντα υψηλής αξίας και καινοτομίας και ανανεώνοντας κατά τακτά χρονικά διαστήματα την συλλογή μας, βάση των μεταβαλλόμενων καταναλωτικών τάσεων.

Το όραμα μας

Στην συλλογή εισαγωγών μας θα βρείτε πλήρη γκάμα Ιταλικών και Ισπανικών Τυροκομικών από τους σημαντικότερους Οίκους της Ευρώπης, GENNARO AURICCHIO, NONNO-NANNI, CALABRIALLEVA, AMALTHEA, OPTA, τα Ελβετικά αρτοσκευάσματα και ελεύθερα γλουτένης αρτοσκευάσματα Roland, τις μοναδικές σαρδέλες Πορτογαλίας και Ισπανίας Lucas & Co και τέλος τα προϊόντα περιποίησης παπουτσιών EG-GU.

Ο καταναλωτής αναγνωρίζει και επιλέγει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας από το σήμα καμηλάρης που βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος των συσκευασιών. Έχοντας μεγαλώσει 10 γενεές υγειών Ελλήνων, εγγυόμαστε στους πελάτες μας τις βέλτιστες επιλογές σε τρόφιμα, αλλά και μη τρόφιμα.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

E-Mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.